Welke lessen bieden wij aan?

Bel ons direct: 06-34234779

Klaar voor je praktijkexamen
dankzij onze rijschool uit de regio Spijkenisse

Je kunt bij de rijschool van Rypas uit Spijkenisse terecht voor motorrijles, autorijles en brommerrijles. Samen met je instructeur ga je een persoonlijk lespakket samenstellen. Hierdoor bepaal je zelf het tempo van je rijlessen. Ook kunnen we je helpen met het studeren van je theorie. Verder zijn wij gespecialiseerd in faalangst. Er zijn allerlei mogelijkheden bij onze allround rijschool.

Omgaan met ADAS (Advanced Driver Assistance Systems)

Een nieuw onderdeel binnen het rijexamen is het omgaan met ADAS, ook wel rijhulpsystemen genoemd. Binnen de rijopleiding zullen wij hier dan ook extra aandacht aan schenken. Je leert wat deze systemen allemaal wel en niet kunnen en hoe je met deze systemen omgaat zodat je straks nog veiliger zelfstandig de weg op kunt.

Autorijles

Door rijlessen te volgen bij Rypas weet je zeker dat je goed voorbereid je rijexamen ingaat. De praktijk van jouw brommer- en autorijschool uit de regio Spijkenisse zorgt voor een uitgebreide kennismaking met verkeersdeelname en de bijbehorende regels. Je wordt bij Rypas compleet klaargestoomd voor het rijexamen, door middel van een gespecialiseerd stappenplan.

Theorie

De praktijk gaat altijd samen met theorie. Daar speelt je autorijschool uit Spijkenisse dan ook handig op in. Tijdens de rijlessen wordt zoveel mogelijk geprobeerd ook kennis uit de theorie toe te passen. Het is dan ook aan te raden al vroeg met je theorie-examen te starten. Wij kunnen je op diverse manieren helpen met studiemateriaal voor het examen.

Extra aandacht

Rijles is voor elke beginner moeilijk, maar voor sommige leerlingen hebben nog meer dan andere de behoefte aan goede begeleiding. De instructeurs van Rijschool Rijpas hebben speciale cursussen gevolgd om les te kunnen geven aan leerlingen met Autisme en aanverwante stoornissen.

Motorrijles

Motor rijden kan een heerlijk gevoel van vrijheid geven. Helaas kan het ook riskant zijn. Daarom brengen wij je bij Rypas op een veilige manier de kunst van het motor rijden bij. Eerst in een afgesloten omgeving, daarna ga je met de instructeur de weg op en leer je je veilig en zeker door het verkeer te bewegen.

Meer over motorrijlessen

Brommerrijles

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het halen van je brommerrijbewijs? Zowel voor het praktijk- als het theorie-examen kan Rypas je uitstekend hulp bieden. Er bestaat een speciale theoriecursus waarbij je kennis maakt met de verschillende verkeersregels en -situaties. Tijdens de praktijklessen leer je in 1 dag alle facetten van het brommerrijden. Zo ben je helemaal voorbereid op je praktijkexamen.

Meer over brommerrijlessen

Bel ons direct: 06-34234779