Begin deze week nog met lessen!

Bel ons direct: 06-34234779

Motorrijles in Spijkenisse?
Bij Rypas zit je goed!

Bij Rypas in de regio Spijkenisse kun je rekenen op veilig en goed begeleid motorrijles. Je krijgt lessen op maat, afgestemd op jouw vorderingen. Deze vorderingen worden door ons dan ook nauwkeurig bijgehouden, zodat we je op een zo efficiënt mogelijke wijze kunnen begeleiden naar je uiteindelijke motorrijbewijs. Het is overigens bij ons alleen mogelijk om motorijlessen voor categorie A te volgen wanneer je 21 jaar of ouder bent. Indien je voor je 24ste je motorrijbewijs haalt krijg je dan code 80 op je rijbewijs. . Met die code mag je rijden op een driewielig motorrijtuig, een lichte motor (A1) en een middelzware motor (A2). De code 80 vervalt twee jaar na het behalen van je A-rijbewijs of als je voor die tijd 24 wordt

Maak nu gebruik van onze actie! Wij hebben een kenninsmakingspakket van 15 lessen voor slechts €705,-!

Neem direct contact op
null

Motorrijles in Spijkenisse?
Bij Rypas zit je goed!

Bij Rypas in de regio Spijkenisse kun je rekenen op veilig en goed begeleid motorrijles. Je krijgt lessen op maat, afgestemd op jouw vorderingen. Deze vorderingen worden door ons dan ook nauwkeurig bijgehouden, zodat we je op een zo efficiënt mogelijke wijze kunnen begeleiden naar je uiteindelijke motorrijbewijs. Het is overigens bij ons alleen mogelijk om motorijlessen voor categorie A te volgen wanneer je 24 jaar of ouder bent.

Maak nu gebruik van onze actie! Wij hebben een kenninsmakingspakket van 15 lessen voor slechts €705,-!

Neem direct contact op
null

Intake

Wil je je motorrijbewijs halen, maar wil je eerst kennismaken met onze rijschool in Spijkenisse en omstreken? Bel ons een voor een kennismakingsles. Tijdens deze motorrijles ontdek je op welk niveau je zit en zo kunnen we direct een lesplan op maat samenstellen. Je krijgt altijd les van een privé-instructeur, waardoor je de instructies extra snel en goed oppikt.

Lespakketten

Naast losse lessen kun je bij onze rijschool in de regio Spijkenisse ook kiezen uit verschillende lespakketten. Zo weet je exact hoeveel je kwijt bent aan je rijles.Op het moment hebben we een zeer aantrekkelijk aanbod voor degenen die graag willen starten met motorrijden: een kennismakingspakket van slechts €705,- voor maar liefst 15 lessen.

De lessen

Bij motorrijles is voertuigbeheersing een voornaam onderdeel van de cursus. Het is namelijk wel even wennen wanneer je voor het eerst op de motor stapt. Daarom beginnen we altijd eerst met de voertuigbeheersing en de basistechnieken van het rijden met de motor. Pas daarna gaan we de weg op en leer je als motorrijder deelnemen aan het verkeer.

Examen

Het motorexamen bestaat uit 3 onderdelen: het theorie-examen, het AVB-examen (voertuigebeheersing) en het AVD-examen (verkeersdeelname). Tijdens het AVB-examen laat je de examinator zien dat je een goede beheersing hebt over de motor. Daarna ga je de weg op, waarbij je verkeersdeelname wordt getoetst. Ook in het behalen van je theorie-examen kunnen we je begeleiden.

Bel ons direct: 06-34234779